Víza do Ruska, Kazachstánu, Běloruska, Ukrajiny.
Letenky, ubytování, zájezdy, eurovíkendy.

Vízum do Thajska

Pro občany ČR není potřeba ke vstupu do země vízum. Povolení k pobytu na 3 měsíce je udělováno při příletu do země. Požadavkem je cestovní doklad platný alespoň 6 měsíců, zpáteční letenka a dostatek finančních prostředků pro pobyt v zemi.

Žádost o vízum

Korunovační, 22, 170 00, Praha 7
233 383 533, 777 215 075, 233 383 534
© 1998–2017 VIP TOUR, s.r.o.
Web-studio Artop — Výroba webových stránekArtop Web-Studio — Výroba webových stránek