Víza do Ruska, Kazachstánu, Běloruska, Ukrajiny.
Letenky, ubytování, zájezdy, eurovíkendy.

Vízum do Tádžikistánu

Pro cestování do Tádžikistánu musí být čeští občané vybaveni vízem. Vízum je možno získat na Velvyslanectvích Tádžikistánu, například ve Vídní nebo Berlíně.

Naše kancelář pro Vás může zajistit vízum na dobu maximálně do 30 dnů.

Dokumenty potřebné pro získání víza do Tádžikistánu:

  1. platný cestovní pas (platnost minimálně 6 měsíců po návratu)
  2. 2 x vyplněný formulář (v angličtině, v ruštině, v tádžičtině)
  3. 2 fotografie
  4. rezervace zpáteční letenky
  5. krátký průvodní dopis s itinerářem
  6. zvacího dopisu od partnerské firmy z Tádžikistánu pro vícevstupní vízum s dobou pobytu do 45 dnů (pozvání musí být vyřízené přes MZV v Dušanbe)
  7. vysílací dopis od zaměstnavatele v případě služební cesty

Poznámky

Pro vstup do oblasti Horního Badachšánu (Gorno-BadachšánAvtonomnaja Oblast - GBAO) je potřeba zvláštní povolení, o které je možno požádat na velvyslanectvích Tádžikistánu zároveň s vízem.

Do oblasti jezera Sares je potřeba zvláštní povolení, které vydává Ministerstvo pro mimořádné situace.

Při pobytu v Tádžikistánu s turistickým vízem po dobu kratší 30 dnů není nutno se hlásit k pobytu (platí od 27. února 2009). V ostatních případech platí pro cizince přihlašovací povinnost na Oddělení víz a registrace (OVIR). Ohlásit se je potřeba do 3 pracovních dnů po vstupu na území Tádžikistánu. Je-li cizinec ubytován v hotelu nebo v jiném ubytovacím zařízení, ohlašovací povinnost za něj vyplní toto zařízení, které zároveň provádí registraci pasu.

Doba vyřízení víz do Tádžikistánu: Standard — 14 dní ode dne podání žádosti na konzulát.

Pracovní doba Konzulárního oddělení:

Po-Pá 09:00-13:00

Žádost o vízum

Korunovační, 22, 170 00, Praha 7
233 383 533, 777 215 075, 233 383 534
© 1998–2017 VIP TOUR, s.r.o.
Web-studio Artop — Výroba webových stránekArtop Web-Studio — Výroba webových stránek