Víza do Ruska, Kazachstánu, Běloruska, Ukrajiny.
Letenky, ubytování, zájezdy, eurovíkendy.

Vízum do Rwandy

Vízum je možno získat na Velvyslanectví Rwandy v Berlíně. O vstup do země je možné požádat i elektronicky. Vízum má platnost 90 dní pro 1 vstup.

Doklady potřebné pro získání turistického víza do Rwandy:

  • cestovní pas, který bude platný ještě 6 měsíců po návratu z Rwandy
  • 2 x vyplněný formulář
  • 2 x fotografie
  • mezinárodní očkovací průkaz s očkováním proti žluté zimnici

Doba vyřízení — 2-3 týdny.

Poznámka: doporučujeme i očkování proti malárii a meningitidě.

Žádost o vízum

Korunovační, 22, 170 00, Praha 7
233 383 533, 777 215 075, 233 383 534
© 1998–2017 VIP TOUR, s.r.o.
Web-studio Artop — Výroba webových stránekArtop Web-Studio — Výroba webových stránek