Víza do Ruska, Kazachstánu, Běloruska, Ukrajiny.
Letenky, ubytování, zájezdy, eurovíkendy.

Vízum do Rovníkové Guiney

Vízum se vydává na 30 dní s 1 vstupem.

Doklady potřebné pro získání turistického víza do Rovníkové Guiney:

  • cestovní pas
  • 2 x vyplněný cestovní formulář
  • 2 x fotografie
  • negativní test na HIV, který není starší než 30 dnů
  • soudně ověřený výpis z rejstříku trestů

Doba vyřízení — 5 týdnů.

Žádost o vízum

Korunovační, 22, 170 00, Praha 7
233 383 533, 777 215 075, 233 383 534
© 1998–2017 VIP TOUR, s.r.o.
Web-studio Artop — Výroba webových stránekArtop Web-Studio — Výroba webových stránek