Víza do Ruska, Kazachstánu, Běloruska, Ukrajiny.
Letenky, ubytování, zájezdy, eurovíkendy.

Vízum do Pákistánu

Jestli chcete navštívit Pákistán, potřebujete mít platný vízum. Vízum se dá zařídit na konzulárním oddělení Pákistánu v Praze.

Vízum má platnost 3 měsíce (1 vstup) až 1 rok (více vstupů).

Doklady potřebné pro získání turistického víza do Pákistánu:

  • cestovní pas, platný 6 měsíců od data vstupu na území Pákistánu
  • 1 x vyplněný formulář
  • 2 x fotografie
  • potvrzení o zaměstnání
  • pro služební vízum zvací dopis od spřátelené firmy v Pákistánu a vysílací dopis z mateřské organizace.

Doba vyřízení: záleží na konzulátu (může trvat i do 1 měsíce).

Poznámka: žadatel může být pozván na pohovor.

Žádost o vízum

Korunovační, 22, 170 00, Praha 7
233 383 533, 777 215 075, 233 383 534
© 1998–2017 VIP TOUR, s.r.o.
Web-studio Artop — Výroba webových stránekArtop Web-Studio — Výroba webových stránek