Víza do Ruska, Kazachstánu, Běloruska, Ukrajiny.
Letenky, ubytování, zájezdy, eurovíkendy.

Vízum do Ománu

Pro vstup na území je zapotřebí mít vízum, které je možno obdržet na velvyslanectví Ománu ve Vídni. Turistický vízum do 30-ti dnů je možné dostát na mezinárodním letišti v Muscatu. Pro získání víza stačí jen platný pás.

Doklady potřebné pro získání turistického víza do Ománu:

  • platný cestovní pas (min. 6 měsíců po skončení platnosti víza)
  • 3 x fotografie
  • 1 x vyplněnou žádost
  • písemné potvrzení zaměstnavatele o zaměstnání a výši příjmu (ve trojím anglickém vyhotovení).

Při příjezdu do Ománu se vyplňuje formulář «vstupní karta» obsahující běžná osobní data uvedená v cestovním pasu a odevzdává se pasové kontrole. Při výjezdu se vyplňuje tzv.”výstupní karta”.

Žádost o vízum

Korunovační, 22, 170 00, Praha 7
233 383 533, 777 215 075, 233 383 534
© 1998–2017 VIP TOUR, s.r.o.
Web-studio Artop — Výroba webových stránekArtop Web-Studio — Výroba webových stránek