Víza do Ruska, Kazachstánu, Běloruska, Ukrajiny.
Letenky, ubytování, zájezdy, eurovíkendy.

Vízum do Mosambiku

Češi mohou získat vízum přímo na letištích a hraničních přechodech Mosambiku na dobu pobytu do 30 dnů. Vízum lze také získat ještě před cestou na Velvyslanectví Mosambiku v Berlíně.

Doklady potřebné pro získání turistického víza do Mosambiku:

  • cestovní pas, platný minimálně 6 měsíců od plánovaného návratu z Mosambiku
  • 1 x vyplněný formulář
  • 2 x fotografie
  • doklad o rezervaci letenky nebo hotelu

Doba vyřízení — 4-5 týdnů.

Žádost o vízum

Korunovační, 22, 170 00, Praha 7
233 383 533, 777 215 075, 233 383 534
© 1998–2017 VIP TOUR, s.r.o.
Web-studio Artop — Výroba webových stránekArtop Web-Studio — Výroba webových stránek