Víza do Ruska, Kazachstánu, Běloruska, Ukrajiny.
Letenky, ubytování, zájezdy, eurovíkendy.

Vízum do Iránu

Občané ČR cestující letecky za účelem turistiky mohou požádat o víza na mezinárodním letiště v Iránu na dobu do 14 dnů. Poplatek za vízum je 50 euro a doba platnosti pasu musí být minimálně 6 měsíců po skončení platnosti víza.

Pro pobyt delší než čtrnáct dní je třeba osobně zažádat o vízum na Velvyslanectví Íránské islámské republiky v Praze.

POZOR – před podáním žádosti na konzulát je nutné se objednat přes rezervační formulář!

Dokumenty potřebné pro získání turistického víza do Iránu:

  • cestovní pas, který platí minimálně 6 měsíců + kopie
  • písemné nebo elektronické potvrzení o nemocenském a úrazovém pojištění z íránské nebo zahraniční pojišťovny, platné na celou dobu pobytu v Íránu
  • 1 x žádost o vízum
  • 1 x fotografii
  • cestovní pojištění
  • výpisy z bankovního účtu za poslední 3 měsíce, potvrzené bankou
  • letenku nebo potvrzení o rezervaci (zpáteční)
Žádost o vízum

Korunovační, 22, 170 00, Praha 7
233 383 533, 777 215 075, 233 383 534
© 1998–2017 VIP TOUR, s.r.o.
Web-studio Artop — Výroba webových stránekArtop Web-Studio — Výroba webových stránek