Víza do Ruska, Kazachstánu, Běloruska, Ukrajiny.
Letenky, ubytování, zájezdy, eurovíkendy.

Vízum do Indonésie

Od roku 2010 občané ČR mají možnost získat vízum pro příletu na letišti max. na 30 dnů za poplatek 25 USD. Nezbytnou podmínkou je platnost cestovního dokladu minimálně 6 měsíců od data vstupu na území Indonéské republiky. O vízum lze zažádat i na konzulátu.

Dokumenty potřebné pro získání turistického víza do Indonésie:

  • cestovní pas platný min. 6 měsíců do skončení platnosti víza (s dvěma volnými stránkami)
  • 1 x vyplněnou žádost
  • 1 x fotografii
  • kopii dokladu o rezervaci zpáteční letenky
  • výpis z bankovního účtu s minimálním zůstatkem 2 500 USD (nebo ekvivalent v jiné měně)
  • itinerář pobytu v angličtině (rozepsaný po dnech)

Doba vyřízení: na konzulátu — 1 týden

Žádost o vízum

Korunovační, 22, 170 00, Praha 7
233 383 533, 777 215 075, 233 383 534
© 1998–2017 VIP TOUR, s.r.o.
Web-studio Artop — Výroba webových stránekArtop Web-Studio — Výroba webových stránek