Víza do Ruska, Kazachstánu, Běloruska, Ukrajiny.
Letenky, ubytování, zájezdy, eurovíkendy.

Vízum do Guyany

K návštěvě Guyany potřebují občané České republiky vízum vystavené konzulárním oddělením Velvyslanectví Guyany v Londýně.

Držitel českého cestovního pasu může dostat turistický vízum pro 1 vstup na dobu platnosti 3 měsíce nebo obchodní vízum pro 1 nebo více vstupu na dobu platnosti 2 roky.

Dokumenty potřebné pro získání turistického víza do Guyany:

  • 2 x vyplněné formuláře
  • 2 x fotografie
  • Cestovní pas platný 10 měsíců po skončení víza
  • doklad o očkování proti žluté zimnici
  • zpáteční letenku

Dokumenty potřebné pro získání služebního víza do Guyany:

  • 2 x vyplněné formuláře (http://www.guyana.org/spanish/visa_formenglish.html)
  • 2 x fotografie
  • Cestovní pas platný 10 měsíců po skončení víza
  • doklad o očkování proti žluté zimnici
  • zpáteční letenku
  • pověření vysílající firmy z ČR
  • pozvání přijímající firmy v Guyaně

Poznámka

V zemi je velmi omezená možnost použití platebních karet, je možno jimi platit většinou jen ve velkých hotelech. Pouze Bank of Nova Scotia umožňuje výběr na kreditní karty, je proto nutno disponovat dostatečnou hotovostí.

Nejrozšířenější směnovanou měnou jsou USD, je nutno disponovat i drobnými. Směna je povolena ve vybraných bankách, směnárnách a turistických zařízeních. Většinou lze platit i USD v hotovosti.

Žádost o vízum

Korunovační, 22, 170 00, Praha 7
233 383 533, 777 215 075, 233 383 534
© 1998–2017 VIP TOUR, s.r.o.
Web-studio Artop — Výroba webových stránekArtop Web-Studio — Výroba webových stránek