Víza do Ruska, Kazachstánu, Běloruska, Ukrajiny.
Letenky, ubytování, zájezdy, eurovíkendy.

Vízum do Ázerbájdžánu

Naše kancelář Vám pomůže s vyřízením víza do Ázerbájdžánu (připravíme vše potřebné - zajistíme pozvání, podání na konzulát a jiné záležitosti s tím spojené), v současné době však konzulát vyžaduje osobní vyzvednutí víza žadatelem!

Pro vstup na území je zapotřebí mít vízum, které lze získat na konzulárním úseku Velvyslanectví Ázerbájdžánu v Praze.

Dokumenty potřebné pro získání víza do Ázerbájdžánu

  • cestovní pas s platností 6 měsíců od vstupu na území Ázerbájdžánu
  • 2x foto pasového formátu
  • rezervace zpáteční letenky
  • doklad o rezervaci hotelu
  • vyplněný formulář (lze stáhnout zde)
  • oficiální pozvání od zvoucí organizaci vyřízené přes MZV Ázerbájdžánu (pozvání můžete zajistit přes naši kancelář)
  • doklad o zaplacení konzulárního poplatků u Citibank

Podle výnosu prezidenta Ázerbajdžánské republiky mohou občané ČR získat vstupní vízum na vízovém úseku mezinárodních letišť Ázerbájdžánu v následujících případech:

  • v případech uvedených v mezistátních a mezivládních smlouvách Ázerbajdžánské republiky
  • osoby, které přicestují na oficiální pozvání představitelů Ázerbájdžánské republiky (pozvání prezidenta republiky, předsedy vlády, předsedy MilliMəclisi (parlamentu), vedoucího Kanceláře prezidenta, předsedy Nejvyššího MəclisiNechičevanské autonomní republiky, předsedy Ústavního soudu, předsedy Nejvyššího soudu, nejvyššího státního zástupce, zmocněnce pro lidská práva (ombudsmana) a jiné. Podrobnější seznam uvádí mezistátní smlouvy Ázerbájdžánské republiky)
  • členové diplomatického, administrativního a technického personálu cizích diplomatických misí, konzulátů a úřadoven mezinárodních organizací v Ázerbajdžánské republice a jejich rodinní příslušníci
  • osoby, které přicestují na oficiální pozvání Ministerstva pro mimořádné události Ázerbajdžánské republiky za účelem účasti na operacích k odstranění následků mimořádných situací
  • osoby, které přicestují z důvodu úmrtí rodinného příslušníka, na základě příslušných dokladů potvrzujících toto úmrtí

Doba vyřízení víz: Standard – 5-10 dní

Doba vyřízení pozvání: 3-5 pracovních dní

Pracovní doba Konzulárního oddělení:

Po: 10:00 — 12:00 (pouze vydání hotových dokladů)

Út-Čt: 10:00 — 12:30 (podání žádosti o vízum)

Žádost o vízum

Korunovační, 22, 170 00, Praha 7
233 383 533, 777 215 075, 233 383 534
© 1998–2017 VIP TOUR, s.r.o.
Web-studio Artop — Výroba webových stránekArtop Web-Studio — Výroba webových stránek