Víza do Ruska, Kazachstánu, Běloruska, Ukrajiny.
Letenky, ubytování, zájezdy, eurovíkendy.

Vízum, víza do Austrálie

Víza do Austrálie se dělí na evisitor visa (do 90dnů pobytu), evisa (nad 90 dnů), studentský vizum, tranzitní vizum.

Evisitor visa do Austrálie (do 90 dnů)

  • doba pobytu je maximálně 90 dní, počet vstupů je neomezený
  • platnost víza maximálně 1 rok ode dne vydání
  • k turistickým i služebním účelům
  • vízum potřebujete, pokud cestujete do Austrálie jako turista, na služební cestu, na rodinnou návštěvu, sportovní akci, studijní pobyt do 12 týdnů a podobně
  • evisitor platí pro všechny členy EU
  • evisitor visa není pracovní povolení
  • australský imigrační úřad si může k žádosti kdykoliv vyžádat namátkou dodatečné dokumenty (potvrzení od zaměstnavatele, výpisy z banky, itinerář cesty a podobně)
  • po odevzdání podkladů na příslušný imigrační úřad již není možné měnit termín platnosti víza, typ víza a dobu vyřízeni
  • upozorňujeme cestovatele s platným vízem, že jim mohou úřady vstup do Austrálie zamítnout bez udání důvodu

Dokumenty potřebné pro získání krátkodobého víza do Austrálie:

  • cestovní pas musí být platný min. 6 měsíců po plánovaném návratu z Austrálii
  • vyplněnou anketu
  • nezletilé děti a senioři nad 75 let nemusí u evisitor visa dokládat žádné další dokumenty k cestě

Doba vyřízení: 2-8 dní.

Evisa do Austrálie (nad 90 dnů)

  • doba pobytu je nad 90 dnů, počet vstupů je neomezený
  • platnost víza maximálně 1 rok ode dne vydání
  • evisa není pracovní vízum
  • australský imigrační úřad si může k žádosti kdykoliv vyžádat namátkou dodatečné dokumenty (potvrzení od zaměstnavatele, výpisy z banky, itinerář cesty a podobně)
  • po odevzdání podkladů na příslušný imigrační úřad již není možné měnit termín platnosti víza, typ víza a dobu vyřízeni

Dokumenty potřebné pro získání krátkodobého víza do Austrálie:

  • cestovní pas musí být platný min. 6 měsíců po plánovaném návratu
  • vyplněnou anketu
  • nezletilí kopii rodného listu, notářsky ověřený souhlas rodičů a notářem ověřenou kopii pasů nebo občanských průkazů rodičů (pokud necestují s rodiči, ale jiným dospělým)
  • cestovatelé nad 70 let potvrzení od lékaře na formuláři Medical Assessment a kopii pojištěných léčebných výloh
  • konzulát může vyžádat další dokumenty

Doba vyřízení: 2-8 dní.

Studijní vízum do Austrálie s pracovním povolením

  • platnost víza maximálně 5 let
  • poskytuje možnost legálně pracovat do 20 hod./týdně
  • vydává se pouze žadatelům o studium na odborných a jazykových školách

Doba vyřízení: 6-8 týdnů.

Tranzitní vízum do Austrálie

  • v případě, že neopustíte letiště po dobu maximálně 8 hod. vízum není potřeba
  • v případě, že doba pobytu přesáhne 8 hod. musíte zažádat o evisitor visa
Žádost o vízum

Korunovační, 22, 170 00, Praha 7
233 383 533, 777 215 075, 233 383 534
© 1998–2017 VIP TOUR, s.r.o.
Web-studio Artop — Výroba webových stránekArtop Web-Studio — Výroba webových stránek